Silke 1 år gammel

Endelig fyldte Silke 1 år gammel, og 16. februar blev hun vækket af en mor og far, der kom ind og sang fødselsdagssang for hende. Senere på dagen var familien blevet inviteret til fødselsdag, men det var en noget betuttet Silke, der tog imod gæster. Hun kunne ikke rigtigt finde ud af, hvad alle de mennesker pludselig lavede i hendes hus.

Hun fik en hulens masse gaver, som efterfølgende virkelig er blevet leget igennem med. Hun hyggede sig hele eftermiddagen med familien, og først da det var blevet mørkt, tog de sidste gæster hjem. En rigtig dejlig dag, som vi alle vil se tilbage på med stor glæde.

1 års undersøgelsen overstået…!

I dag fik jeg overstået min 1 års undersøgelse… jeg vejer nu 9½ kg og er 79 cm lang. Lægen sagde, at jeg var perfekt – og jeg kan da kun give ham ret

Derudover fik jeg også et stik i hvert lår – min mor tyssede stille til mig, mens lægen stak, og jeg græd ikke ret meget. Kun en lille bitte smule.

Næste besøg hos lægen er når jeg bliver 15 måneder, og der skal vi bare ind til sygeplejersken og have et stik. Det glæder jeg mig til, for hun er så sød hende sygeplejersken

Snart 1 år gammel – og en stor pige!

Det er godt nok længe siden jeg har skrevet i min blog sidst. Meget er sket siden da!

Vi er flyttet. Jeg har fået mig et nyt værelse, og det er bare blevet så flot! Ved siden af mig skal Viktor bo – jeg skal nemlig have en lillebror om 3-4 måneders tid, og mor og far har fortalt, at han hedder Viktor!

Siden jeg skrev sidst har jeg prøvet at have 3-dages feberen. Hver eneste nat 3 nætter i træk havde jeg feber på omkring de 40 – men om dagen var jeg helt frisk! Jeg tror mor og far syntes det var hårdt – men jeg synes ikke det var så slemt. Jeg var 9½ måned gammel, da jeg havde dette.

Så blev det jul, og jeg fandt ud af, at julen er en god ting, for man får nemlig en masse gode gaver!  Jeg fik f.eks. en gåvogn, en scooter, en spillende giraf, tøj, mariehøne, suttekæde og en putteboks. Det var en SUPER jul!

Mellem jul og nytår er det åbenbart normalt, at man tager på juleferie, og min mor og far kørte mig til Rønbjerg Feriecenter, hvor jeg både prøvede at bade. Jeg fik en badering, og med den kunne jeg klare mig helt selv uden hjælp fra mor og far, så det var rigtigt sjovt. Vi var også ude at køre på cykel i noget, der hed Mombassa-land. Der havde de også et kuglebad, som jeg næsten druknede i. I sportshallen havde de en hoppeborg, og det var bare det bedste! Ih, hvor var det sjovt at hoppe rundt der med far!
Men ellers gik vi en masse lange ture og hyggede os i huset. Det var en rigtig god tur, og jeg håber, at vi skal afsted igen på et tidspunkt

Så blev det januar, og præcis på min 11 måneders fødselsdag begyndte jeg at gå med min gåvogn – HELT UDEN HJÆLP! Og en uge senere viste jeg min far, hvor nemt det faktisk er at gå selv… bare sådan hvis han ikke vidste det.

Nu er jeg startet i dagpleje. Jeg har været afsted  3 gange nu, og Lisbeth er bare så sød og rar. Igår var vi til fastelavn, og jeg spiste 2 rosinboller, 4 stykker rugbrød med pålæg, drak kakao og spiste rosiner. Da jeg kom hjem lagde mor mig i seng, og jeg sov også i næsten 4 timer, for det havde været hårdt at spise så meget mad! I dag er første dag, hvor jeg skal være der hele dagen – men det klarer jeg i stiv arm! Jeg er jo en stor pige!

Om 1½ uge fylder jeg 1 år, og mor har bestilt en kagemand til min fødselsdag. Jeg glæder mig til at holde fødselsdag – mon man får gaver?