Kom i gang med at date

Hvis man lige er blevet single, eller måske har været det i et stykke tid, så er man måske også blevet konfronteret med, hvor hård datingscenen rent faktisk kan være. På en date er der på en eller anden måde meget på spil, fordi begge parter har en ide om, hvad de leder efter, og hvordan de selv er, så selvom det på nogle måder er sjovt og dejligt at date, så kan der også opstå problemer.

Stå ved dig selv og dine værdier

Det kan nogle gange være ret udmattende at date, fordi man gerne vil være den bedste version af sig selv, samtidig med at man nok er vildt nervøs og også bare gerne vil imponere den, man er på date med. Et godt tips er dog, at man altid skal huske på at holde fast i de værdier, man har, selvom man er på en date, hvor det nogle gange bare kan være nemmere at please. 

Der kan eksempelvis opstår nogle konflikter angående holdninger til forskellige ting – og det kan jo være alt fra politisk ståsted til, hvilken prævention man skal bruge, hvis dates udvikler sig i den retning. Så find kondomer frem, selvom personen du er sammen med foretrækker uden. Man skal ikke gå på kompromis med noget så vigtigt, bare fordi man er sammen med en, som man måske synes er lidt sød. Så er denne person måske bare ikke den, som du går og leder efter.

Du skal ikke nøjes

Lidt i forlængelse af forrige afsnit er det også vigtigt, at man siger til sig selv, at man ikke skal nøjes, når man er ude at date. Mange dater jo netop for at finde en, som de kan få et mere dybdegående forhold med, men chancen for, at denne person dukker op lige med det samme i din jagt, er ikke så stor. Så det er altså ret godt, hvis du kan huske dig selv på, at du ikke behøver at nøjes.

Det kan jo godt være, at du møder en person, som du på nogle punkter passe med, men som du måske ikke har gnisten med. Med en sådan person vil det nok være det værd at give det en chance, men der er heller ikke nogen grund til at blive i noget, hvis du kan mærke, at kemien bare ikke er der. Så er det med at komme på nogle andre dates, så du langsomt bevæger dig tættere på den person, som du skal ende op med.