Det nye hus gjorde godt for vores forhold

Jeg og min kone har en lejlighed i indre by aarhus, hun arbejder på en cafe og jeg er stadig studerende.

Vi er begyndt at snakke en del om at få børn og fokusere på en fremtid sammen.

Det der fylder mest i vores hjerner er at vi gerne ville flytte væk fra byen ud til landet, lige her boede vi i den her lille lejlighed i den travle indre by.

Vi bryder os ikke om mange mennesker og larm på gaderne hverdag, og især ikke når vi snart gerne ville bygge en fremtid for vores børn også.

Her er der for mange mennesker og der er for travlt og larmen hjælper heller ikke, vi vil have vores børn vokser op i privatliv med familiens kærlighed.

Men snakken om at flytte er ikke så let da vi ikke har nok penge til et hus på landet.

Vi vil fra lejlighed til hus med have, og landskab hvor børnene kan gå ud uden at vi skal være nervøse for omgivelserne.

Som sagt er jeg stadig igang med at studere og tjener derfor ikke rigtige penge, og konen arbejder på en cafe som heller ikke giver nok som det ser ud ligenu.

Vi faldt så over den her hjemmeside som kunne hjælpe os med et lån og give os lov til at udleve de tanker vi har haft og snakket om.

Det helt fantastiske ved det er at mig og min mand begge kan ligge en lille sjat penge til siden hver måned, som kan gå til tilbagebetaling af det her lån, vi oplever derfor intet stress med pengene da Letfinans.dk giver os en fantastisk aftale.

Vi ved at vi snart begge ville tjene gode penge og er derfor trygge i det valg vi har taget.