Trænger jeres forhold til blive lidt mere frækt igen

Er jeres forhold gået lidt i stå, så kan noget frækt lingeri være vejen til at gøre det bedre.

Når det kommer til forhold, så kan de være hotte, men de kan også være det modsatte. Typisk er det altid hot i starten. Der er man høj på forelskelse, så det gør at man bare er helt væk i den anden. Som hverdagen så rammer, ja så bliver det hele lidt mere kedeligt. Det kan være af forskellige årsager, men det er tit fordi man glemmer at gøre noget ud af forholdet og sig selv. 

Uanset hvor lang tid man har været sammen, så burde forholdet stadig være godt. Det betyder et sted hvor man har lyst til den anden og af og til går med et frækt smil når man tænker på sin partner. Hvis det ikke længere er tilfældet, og han sidder mere i garagen for at pudse alufælge mens hun sidder og strikker sokker. Så er det nok her og nu man skal gøre noget ved det eller helt lukke det. Forhold skal dog plejes for at de forbliver hotte. Det gør de ved at man holder sig lækker for sin partner. Lidt på samme måde som da man var nyforelsket. Han gik langt mere i skjorte og hun havde altid noget frækt lingeri på. Med tiden er man kommet lidt ud af den rytme, så det gælder om at finde tilbage til den. 

Krydderi kan være med til at redde forholdet.

Vi ved alle at en bøf er lækker, men at den bare er helt fantastisk med krydderi. Det gælder også for sexlivet. Hvis han er sexet klædt har hun mere lyst og omvendt det samme. Et par selvsiddende strømper eller måske noget festish beklædning kan være lige det der skal til for han bliver helt rundt på gulvet igen. 

Det er her man skal huske, hvad det var der gjorde det så hot i starten. Jo mere du gør ud af dig selv, jo mere lyst får din partner også til dig.