De her julegaver skal du købe til dine kære

Det er utroligt svært at blive ved med at være opfindsom og finde på nye gode julegaveideer hvert år. Så for at hjælpe lidt giver vi dig her nogle gode fif og tips til, hvad det er du kan give til hvem.

Til partneren

Hvis du er så heldig at have en god partner i dit liv, så kan du jo vælge at give ham eller hende en gave, som i begge to kan få glæde af.

Prøv en af dagene at undersøge hvilke former for sexlegetøj der findes derude. Og prøv så at tænke tilbage på, om din partner mon selv har snakket om et stykke sexlegetøj, som de har været interesseret i at prøve.

Eller har din partner snakket mere om en mere bestemt seksuel aktivitet, som en bestemt fantasi, som de gerne vil prøve af. Så kan du jo give et stykke sexlegetøj i gave, så vil hjælpe jer med at udleve netop den fantasi.

Husk blot på at give gaven til den partner og bede ham eller hende åben den uden deres familie omkring dem – ellers kunne det hurtigt ende lidt pinligt.

Til søsteren eller broren

Når man giver sine søskende julegaver, så er det oplagt at give noget, som han eller hun enten har ønsket sig i utrolig lang tid eller en oplevelse, som i kan dele sammen. (På den måde er du jo også lidt snedig og giver dig selv en gave samtidig…)

Tænk tilbage på de ting din bror eller søster har snakket om at de gerne vil lave. Vil din bror rigtig gerne en tur ned og få en god massage? Har din søster snakket meget om en bestemt koncert hun gerne vil til? Er der en bestemt forlystelsespark i begge kunne tænke jer at tage til?

Når du køber en oplevelsesgave til din bror eller søster, så smid da lige lidt flere penge efter det og køb en ekstra billet til dig selv også. På den måde kan det også blive til en sjov oplevelse i kan dele sammen og komme hinanden tættere ved.

Flere ideer på nettet

Hvis du leder efter flere julegaveideer, så kan du nemt finde frem til nogle på nettet.

En hel del mennesker har samlet en række lister med gode ideer, som du kan scanne igennem og se, om der er noget deriblandt, som passer på netop dine venner eller din familie. Søg efter dem i dag.