Forkæl dig selv i det nye år

Det er ikke for alle at lave en hel masse nytårsforsætter, når vi går ind i et nyt år. Til gengæld burde alle have som mål at forkæle sig selv mere. Der kan nemlig meget nemt gå en masse tid med arbejde, karriere, madlavning, rengøring m.m. i hverdagen, men husker du nogensinde at stoppe op og tænke på dig selv? Hvis ikke du husker på det, vil det hele lige pludselig ramle.

Tag dig tid til at bevæge dig

Alle ved, at det er sundt for kroppen at bevæge sig. Men faktisk kan det også gøre rigtig meget for dit humør og velbefindende. Hvis du tager dig tid til at bevæge dig på den ene eller den anden måde, vil du opleve en rigtig rar tilfredshedsfølelse efterfølgende. Det er rart at mærke, at man har gjort noget godt for sig selv. Du kan gå en tur i skoven, løbe en tur langs markerne, starte til yoga eller noget helt fjerde.

Tilfredsstil dig selv

Der er mange måder at forkæle sig selv på. Selvforkælelse er også at tage sig tid til at mærke sig selv og tilfredsstille sig selv. Det kan du bl.a. gøre ved hjælp af sexlegetøj, hvis du vil gøre det lidt mere spændende for dig selv. For nogle kan det føles meget grænseoverskridende i starten, men det varer ikke længe, før du finder ud af, at det kan være rigtig afslappende og tilfredsstillende, når du kærtegner dig selv. Du kan altid sætte dig og kigge lidt på, hvad man kan få af sexlegetøj. Du vil garanteret finde noget, der lyder spændende.

Beløn dig selv

Du kan gå og være meget fokuseret på en hel masse mål, du har, men husker du at belønne dig selv, når du opnår nogle af dine store og små mål? Når du har gået og kæmpet for at opnå noget, er det vigtigt at stoppe op og værdsætte din egen indsats. Det kan du gøre ved bare at tænke over det, men du kan også give dig selv en fysisk belønning.

Lær mere om selvforkælelse her.