Billigste bluetooth penisring

Den billigste bluetooth penisring går til denne variant, som virkelig er flot og som desuden er utrolig nem at styre. Den sættes ligesom de tre andre varianter i dette indlæg nedover penissen og herefter forbindes den med den gratis app – som faktisk er den samme app til alle 3 produkter.

Herefter starter du din bluetooth penis ring og den vibrerer nu på sådan en måde, at du ikke er i tvivl om, at det er en lækker følelse.

Den er genopladelig som det fremgår af billedet, og desuden er den vandtæt. Så du kan faktisk også stå i badet og hygge dig med din nye bluetooth penisring.

Hertil er alle varianter i dette indlæg det oplagte medie til langdistance forhold, det er nemlig sådan, at der ikke er en maks rækkevidde på. Så hvis din kæreste bord på Cypern og du i Danmark, så vil han/hende kunne styre vibrationerne fra app’en.

Det er virkelig her man ser hvor godt det er, at producenterne begynder at implementere denne teknologi i din billige bluetooth penisring.

Den koster ikke særlig meget taget teknologien i betragtning, så vi synes næsten, at det er en gave pris du får den til.

Den har hele 10 forskellige vibrationsmønstre, og det er desuden hele din bluetooth penisring som vibrere, så når du har den på din penis, så hviler den også op af testiklerne og disse bliver derfor også påvirket af den dejlig vibrerende funktion.

Af nedenstående fremgår en rigtig god video, som forklarer hvorledes din bluetooth penisring fungerer, og hvad du skal gøre for at downloade den gratis app – det giver måske bedre mening, for dig, at kigge på denne, da du helt sikkert vil opleve at det er bedre (ligesom så meget andet), at se den i video og ikke bare på billeder.

Hvad kan en penisring app?

Her har vi en flot penisring app, som vi kalder den på kontoret. Den er vandtæt og genopladelig og fungere på den helt simple måde – som egenligt er en mangelvare i branchen, at du blot trykker ovenpå den sorte vibrator, som I kan se af sidestående billede.

Herefter begynder den af vibrere imens du har den på penis. Herefter slukker du den igen, ved at trykke på selvsamme. Du oplader den ved, at pille den lille vibrerende ting ud af den, som du også kan se, også stikker den i den medfølgende oplader.

Der medfølger ligeledes en app til denne penis ring app, som gør det muligt at måle forskellige ting – heriblandt antallet varigheden af samlejet. Faktisk kan den styret efter stemmeleje. Det vil sige, at jo højere i råber under samlejet jo mere vil den vibrerer, og på den måde er der relativt mange forskellige muligheder og sjove tiltag, som man ikke bare lige kan få andre steder. Din penisring app er super nemt at forstå, og kræver ikke meget mere end 2 minutter for selv den person som mener han/hende er dårlig polstret til de teknologiske instrumenter.

Så uanfægtet om du søger en app styret penisring, bluetooth penisring eller en penisring app, så synes vi helt sikkert du bør undersøge ovenstående produkter, for de vil måske ændre din tilgang til hvad er legetøj skal kunne, samt vil du helt sikkert ende med at købe endnu mere legetøj, fordi de simpelthen er så gode og rare.

Der er 24 timers levering, så bestil i dag og have den allerede hjemme hos dig i morgen.