Sådan finder du den perfekte dildo

At købe en dildo eller andet sexlegetøj, er lidt som online dating. Det er både akavet og overvældende, og det er svært at adskille de gode æbler fra de rådne. Hvad er forskellen på batteridrevet og plug-in? Hvor meget betyder spændingen egentligt? Og har du virkelig brug for en, der ligner en virkelig penis?

Ligesom når du vælger din date online, bør du også overveje grundigt hvad du vil have ud af en dildo. En investering i et sexlegetøj er nemlig også en investering i din egen fornøjelse. Her får du 5 faktorer du bør overveje, så du kan finde den perfekte vibrator til dine unikke behov.

Indvendige eller udvendige dildoer?

Gør dig først klar over hvilken slags dildo du vil have. Har du lyst til intern eller ekstern stimulation? Hvis du ikke ved hvad du har lyst til, så køb en indvendig vibrator, også selvom du ikke har hensigt til at bruge den indvendigt. Indvendige vibratorer kan nemlig blive brugt udvendigt lige så effektivt. Bare vær sikker på at vibratoren har en omkreds der føles komfortabel for dig.

Materiale spiller en rolle

Når du køber en ny og dyr trøje, så kigger du på mærket, hvordan den skal vaskes og om den vil rynke. Ligesom med en trøje, er det vigtigt at kigge på hvad en vibrator er lavet af før du køber den. Dildoer bliver fremstillet i mange forskellige materialer. Det mest populære materiale er silikone, og det er der gode grunde til. Silikone overfører nemlig vibrationer, mens det samtidig er nemt at vaske med sæbe og vand, som gør det sundt og sikkert for kroppen.

Hård plastik er også nemt at vaske. Undgå gelé gummi, der indeholder phthalates, som er forbudt at bruge i produkter til børn, men som er ureguleret i produktionen af legetøj til soveværelset. For at finde de bedste vibratorer på markedet, så søg på nettet efter de mest anerkendte brands.

Find en dildo der tænder dig

Det er ligegyldigt om du har den kraftigste vibrator på markedet, hvis du synes den ser grim eller underlig ud. Din dildos æstetik er næsten lige så vigtigt som dens funktionalitet – den er trods alt noget du bruger til at tænde dig selv. Begær og æstetik er sammenblandet dybt i os, så køb en vibrator der tænder din frække fantasi. Tjek dem på https://www.lovejoy.dk/kvinder/dildoer/ eller på https://erotik.dk/sexlegetoej-til-kvinder/dildo/

Tænk over din dildos støjniveau

Hvis du bor med tynde vægge, så er det nok en god idé at købe en vibrator, der ikke lyder som en motorsav når du bruger den. Støjniveauet på vibratorer hænger ofte sammen med vibratorens intensitet eller kraft. Dog har de fleste premium vibratorer i dag et meget lavt støjniveau, så for diskretion er det værd at investere lidt ekstra i en kvalitets dildo.

Vælg hvor du vil købe din dildo

Hvis du synes at det er lidt akavet at gå ind i en sexbutik, så har du mulighed for at købe online. Ved online køb for du dog derimod ikke lov, til at føle og teste vibratoren før du køber den.